Utstilling 19.mai, Galleri Hans70 % WATER - utstilling med Randi Antonsen

Ny utstilling åpner i Galleri Hans lørdag 19. mai kl. 13.00
Randi Antonsen kommer opprinnelig fra Senja, men er nå bosatt på Inderøy. Hun jobber med kunst på flere plan, og har hatt mange spennende utstillinger. Hun har vært med på Trøndelagsutstillingen flere ganger og hun har også hatt en egen stipendutstilling på Nils Aas kunstverksted. Av kollektivutstillinger hun har vært med på , kan vi nevne Fylkesgalleriet i Namsos, Galleri SG, Rica-galleriet i Trondheim, The Brick Lane Gallery i London og climate/gallery i New York.
Hun har sin kunstutdannelse fra Oslo Kunstfagskole.
I utstilling 70 % water viser hun tre ulike prosjekter: maleri, trykk og collage.
Om maleriene: Glede, frihet, farger, energi, lys, mystikk, undring, samhold er noen ord som kan beskrive maleriene. Alle maleriene malt i akryl.
Om trykkene: Bildene er laget som digitale filer. Alle delene i bildet er laget for hånd; enten tegnet, trykket som dyptrykk, tresnitt, akvarell eller foto. De er så scannet og satt sammen i Photoshop. Bildene er trykket i 8 farger på Hahnemühle; beste kvalitets "photo rag" papir med lysekte pigmenter som varer i over 100 år. Denne trykketeknikk gjengir bildet overlegent de fleste trykketeknikker, og gjør hvert trykk til et unikt stykke kunst. Bildene leveres signerte og nummererte. Fordi bildene er laget som digitale filer kan de trykkes i forskjellige størrelser. Noen av bildene eller elementer av bildene har hun benyttet til å designe vesker, puter, sengesett, T-skjorter og I-Phone deksel.
Om collage: hvordan å lese et ukeblad. Disse består av utskjært ukeblad, scannet og trykket på aluminium og tøy. Dette prosjektet er publisert i det tyske forlaget Gestalten; Cutting Edges, Contemporary Collage, ISBN: 978-3-89955-338-3 Ord hun har jobbet med her: blå, sirkel,samfunn, bokstaver og tegn, ukeblader, media ,natur, foto, lese, snakke, kvinne, kommunikasjon, surrealisme.
Denne spennende salgsutstillingen åpner i Galleri Hans 19. mai og står til 16. juni


Galleri Hans